GE KÄNSLA TILL TEKNIKEN

Att vara i frontlinjen av utvecklingen inspirerar oss att skapa den ultimata kundupplevelsen. Vi gör detta genom att bädda Android-plattformen i många fler tekniker och system utöver smartphones. Vi hjälper gärna ODM (Original Design Manufacturer) och OEM (Original Equipment Manufacturer) för konsumentprodukter som digital-TV och set-top-boxar, MID (Mobile Internet Devices), inbäddade system för bil och  hushållsapparater för att ge själ enheter, apparater eller system.

Inbäddade tjänster sträcker sig från att ge BSP (Board Support Package (ett operativsystem som anpassats för en specifik hårdvara i ett inbyggt system. Ett vardagligt exempel är det skräddarsydda operativsystemet i mobiltelefoner)) till plattform portning. Denna uppsättning av Embeddroid tjänster kan berikas med lösningar på högre nivå av Android-plattformen: applikationsutveckling och användargränssnitt lösningar. Våra skickliga utvecklare och etablerade utvecklingsprocesser tillsammans med vårt etablerade nätverk av konsulter inom detta kunskapsområde kan uppfylla alla kundens krav. Den symbiotiska funktionen som Seavus Android tjänster ger, skapar en komplett lösning som tillfredsställer våra kunders behov till fullo.

Vi tycker verkligen att fordon är den ultimata mobila enheten. Genom att utnyttja Android-plattformen i bilvärlden, kan vi göra fordonen smartare.

Bilindustrin har en verklig chans att dramatiskt omdefiniera sina erbjudanden och placera framtida bilar som en förlängning av en konsuments uppkopplade livsstil. Vår vision är att etablera en leveranskedja av hårdvarutillverkare, innehåll och tjänsteleverantörer, som kommer att samarbeta med oss för att definiera framtidens bil.

Att utveckla  ett fordons funktioner så de sammankopplas till en användares mobila enhet förbättrar användarens hela livsstil. Möjligheterna för våra kunder att införa Android OS i sitt erbjudande är obegränsade. Android kan användas inom många områden av körupplevelsen:

  • Bil styrsystem
  • GPS och navigation
  • System för övervakning och diagnostik
  • Infotainment

Ökningen av personliga mobila enheter, från smarta telefoner till surfplattor och e-läsare har verkligen förändrat våra liv. Marknaden revolutionerar vårt sätt att kommunicera och dela information och media.

Även om denna marknad står på sin höjdpunkt, står tillverkare inför utmaningar som att sänka materialkostnader, erbjuda unika användargränssnitt, integrera sina produkter med andra system etc. Dessa utmaningar kommer att bestå, men här på Seavus, är vi stolta över att vi kan fylla alla de luckor som tillverkare uppfattar som avgörande.

Med våra tjänster för Android for Embedded services, kan vi maximera potentialen som plattformen har, och designa nya och unika Android upplevelser för slutanvändarna.

Android kommer snart att finnas i varje apparat i hemmet. Vi är stolta över att vi leder vägen genom att utforska lösningar för att bädda in Android i användarnas hem. Vi har visat kreativitet och fantasi genom att ta ett stort steg när vi importerade och omvandlade Android-plattformen till ett effektivt operativsystem för hushållsapparater.

Vår vision är att knyta samman vardagliga apparater med mobila enheter. Alla maskiner i våra hem kan köras på Android. Genom att lägga till en annan dimension och nya spännande funktioner för dessa enheter, kan vi drastiskt ändra användarnas förväntningar.