INBÄDDAD TEKNOLOGI ÄR ÖVERALLT

Vår syn på inbyggda system innefattar robusthet, säkerhet och optimal stabilitet, där hårdvara och mjukvara samexisterar i perfekt synergi.

Att arbeta på olika projekt och många års erfarenhet av att utveckla praktiska system, har gett oss på Seavus bred kompetens inom många områden med inbäddad hårdvaru- och mjukvaruutveckling.

Våra tekniska experter på inbäddade system hjälper de ledande mobila plattformstillverkarna och deras användare att uppnå snabb och tillförlitlig produktion av mobila enheter och liknande produkter i sin portfölj. Vi hjälper våra kunder att få ut produkterna på marknaden snabbare, med snabbare intjänad ROI och sänkt totalkostnad för ägandet av systemet (TCO) samtidigt med en överlägsen kundupplevelse.

De pålitliga och engagerade teamen i Seavus kommer att ge dig rätt lösningar för att nå dina visioner och levererar dina produkter i tid och med kvalitet högre än väntat. Våra lösningar är skapade med målet att stödja kunderna i att uppnå bästa resultat. Vi arbetar tillsammans för att minska driftskostnader och icke värdeskapande aktiviteter, och samtidigt förbättra kvalitet, leverans i tid och kostnader för produkter och tjänster.

Skälet att välja att samarbeta med oss i att ge själ åt din teknologi, är mycket enkelt:

 

Att samarbeta med oss hjälper dig att påskynda utvecklingen, minska omkostnaderna och eliminera konstruktionshinder, med stöd av team av experter i nästa generations inbyggda tjänster. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och end-to-end lösningar för integrerad teknologi.

Vi är redo att hjälpa dig att avsevärt förkorta tiden till marknaden genom att erbjuda state-of-the-art tjänster, så att du kan förbli fokuserad på din kärnkompetens. Våra tjänster är utformade för att till fullo uppfylla de särskilda behoven hos våra kunder.

Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång. Vi gillar mångfald och värdesätter ambition och iver att nå ny kunskap, förändring och att övervinna utmaningar.

Våra team är byggda av själfulla visionärer och yrkesverksamma som står för framsteg, prestationer och framgång eftersom vårt yttersta mål är att bli en partner till våra kunder, inte bara “underleverantör”.

Vänta inte längre, kontakta oss för att besjäla din teknik.