FÖRETAGS ÖVERBLICK
Låt oss få presentera oss

Det som driver oss är innovation – att skapa nästa generations lösningar och ta det till nästa nivå. Vi är fokuserade på att tänka ett steg längre än vad som förväntas. Vi vill hitta nya spännande lösningar och utmana våra kunder.

Seavus grundades 1999, idag är vi ett multinationellt företag som kontinuerligt hjälper våra kunder med tjänster och produkter. Med en stark tro på kapaciteten hos våra medarbetare, ska vi göra Seavus till ett företag i världsklass. Varje projekt som vi startat, har skapat nya möjligheter för våra medarbetare att nå ännu högre mål och kunskap.

Vi uppfinner konsten och vetenskapen kring mjukvaruutveckling för att tillsammans utveckla en bättre värld.
Vi hjälper mer än 3500 kunder över hela världen för att effektivt nå sina mål. Några av dem har följt vägen till framgång med oss i över 17 år.

Innovation, tillväxt och arbete med olika kunder, utöka vår kunskap och expertis är endast en sammanfattning av de möjligheter Seavus erbjuder till människor som vill ansluta sig.
Seavus är ett företag som bryr sig om, utvecklar, investerar i de anställdas kunskap, mod, fantasi och ansvar. Ett företag med anställda som är bundna med sitt engagemang och förtroende och kommer att uppnå mer och bättre än företagets mål. Det är ett företag för ledare.

Mission

Att varje anställd i Seavus ska växa, expandera och använda sin kunskap och överföra den till intressenter genom våra produkter och tjänster.

 

Vision

Seavus vill vara en aktiv del av det ständigt föränderliga samhället som bygger på kunskap och innovation. Genom att expandera och föra kunskap inom IT vidare  kan våra kunder och partners nå sina mål i samhället.

Medarbetare

Våra anställda är vår mest värdefulla tillgång. Vi ser dem som strävar efter att vara den bästa bland de bästa. Vi välkomnar mångfald och vi värdesätter ambition, kunskap, förändring och utmaning. Visionärer, Experter och ledare är vilka vi är och vilka vi söker.

 

Passion

Vår passion och kraft gör oss till vinnare i ett ständigt växande företag. Vi är nytänkande, proaktiva och modiga – vi ger inte upp, vi är vinnare. Vi står för framsteg, prestationer och framgång.

Vi nöjer oss endast med framgång; genom att använda oss av kunskap och nyfikenhet i varje aspekt av vårt arbete och existens, kommer vi att vara bättre än våra konkurrenter

 

Framtidsutsikter

Vi är lyhörda och medvetna om de ständiga förändringarna som sker i samhället. Detta gör det möjligt för oss att vara proaktiva och tänka framåt. Vi uppfattar förändringarna, samlar in och analyserar kunskap för att använda vår intuition och forma vår tydliga vision om framtiden i företaget. Att vara insiktsfulla och kunniga kommer att leda till innovationer för våra kunder och framgång för Seavus.

 

Förträfflighet

Vi utför och levererar mer än vad som förväntas – det är Seavus sätt. Ständig förbättring och kompetens är vårt mål för framgång. Våra kvalitetsprodukter och tjänster ska alltid överträffa kundernas förväntningar. Om vi gör detta kommer vi att vara marknadsledande.

 

Kunskap

Genom att ständigt växa och utöka vår kunskap och dela den med våra intressenter bygger vi upp vår kompetens och expertis. Nya idéer välkomnar vi; kreativa initiativ är vad vi värdesätter.