KAN MAN KRAVSTÄLLA TEST?

KAN MAN KRAVSTÄLLA TEST?

Välkommen på gratis frukostmöte torsdagen den 18 maj kring temat Test och frågan kan man kravställa test? Hur mycket struktur behövs det för test i en agil värld? Hör våra föreläsare berätta om hur du får bättre förutsättningar för ökad kvalitet i leveransen genom fokus på test.

read more
FEM TIPS FÖR ATT LYCKAS MED OUTSOURCING AV IT-TJÄNSTER

FEM TIPS FÖR ATT LYCKAS MED OUTSOURCING AV IT-TJÄNSTER

Efterfrågan på IT-tjänster är högre än någonsin i Sverige, men att hitta rätt kompetens blir allt svårare och inte sällan blir kostnaderna oproportionerligt höga. För företag som planerar att outsourca hela eller delar av sin IT-struktur krävs noggrann planering och många beslut ska tas i processen innan man väljer leverantör. Så vad är det viktigaste att tänka på för företag som står inför att anlita en outsourcing-partner?

read more
FRUKOSTMÖTE: HUR DU LYCKAS MED OUTSOURCING/NEARSHORING?

FRUKOSTMÖTE: HUR DU LYCKAS MED OUTSOURCING/NEARSHORING?

Välkommen på frukostmöte torsdagen den 27 april: Hur du lyckas med Outsourcing/Nearshoring? Efterfrågan på IT-tjänster är högre än någonsin i Sverige, men att hitta rätt kompetens blir allt svårare och inte sällan blir kostnaderna oproportionerligt höga. För företag som planerar att outsourca hela eller delar av sin IT-struktur krävs noggrann planering och många beslut ska tas i processen innan man väljer leverantör. Så vad är det viktigaste att tänka på för företag som står inför att anlita en outsourcing-partner? Vilka utmaningar ställs du inför? Hur fungerar det att gå från ett inhouseprojekt till att ha ett utvecklarteam som finns utspridda på olika platser?

read more

Bilder Och Kategorier

Arkiv