image

Cherwell Clear 2021 med Seavus som sponsor

Den virtuella Cherwell Clear 2021 Europe konferensen kommer äga rum 24–25 februari med Seavus som sin silversponsor.

Efter två års partnerskap med Cherwells mjukvara har en av ledarna inom drifttjänstvärlden, Seavus, levererat massor av olika Cherwell-tjänster, inklusive en fullt implementerad livscykel tillsammans med: installationer, anpassad utveckling, processdesign, drift 8x5, underhåll, uppgraderingar, interaktion på plats/på avstånd, administration, integration, support 24x7, återförsäljning av licenser med underhåll, utbildningstjänster etc.

“Denna två dagar långa virtuella upplevelse kommer tillhandahålla högkvalitativt innehåll med fokus på Cherwells senaste strategier och nivåförklaring för 2021, utöver att betona industritrender, bästa praxis vad gäller lösningar för drifttjänster och mycket mer. Att delta i den virtuella Cherwell Clear 2021 Europe-konferensen ger stort värde med tanke på kvalitén hos föreläsarna, de informativa sessionerna och de engagerande frågestunder som följer. Vi är en stolt partner till Cherwell och samtidigt en stolt sponsor av eventet, och därför vill vi ta tillfället i akt att uppmuntra till deltagande i konferensen,” säger Mario Marjanovic, Teknisk chef för Drifttjänstavdelningen hos Seavus.

Om du vill ha mer information från vårt team är du välkommen att kontakta oss på info@seavus.com, Om du vill ha mer information från vårt team är du välkommen att kontakta oss på här.

Läs mer:Cherwell-SaaS