image

PRESSMEDDELANDE: SEAVUS OCH ELASTIC I NYTT NORDISKT PARTNERSKAP

Mjukvaruutvecklings- och konsultföretaget Seavus och Elastic, har ingått ett strategiskt partnerskap på den nordiska marknaden. Elastic är bolaget bakom Elastic Stack (ElasticSearch, Kibana, Beats och Logstash). Det nya partnerskapet innebär att Seavus nu tillhör ett litet antal utvalda partners som har slutfört teknisk utbildning och aktiveringskurser för att tillhandahålla tjänster och ha möjlighet att sälja de elastiska kommersiella abonnemangen till slutkunder. Fördelarna specifikt för de nordiska kunderna innebär bland annat möjligheten att komplettera sina elastiska abonnemang med verksamhets- och driftstjänster från Seavus.

– Jag är oerhört glad över det nya samarbetet med Elastic och vi ser många nya spännande möjligheter tillsammans. Att i realtid kunna få värde ur sitt data är och kommer i en allt högre grad bidra till viktiga konkurrensfördelar. Elastics tillväxt är imponerande och med vår kompetens inom DevOps, projektering, integration samt support kommer vi bidra till att den accelererar ytterligare. Vi ser flera möjligheter att med hjälp av Elastic Stack förstärka värdet ytterligare för våra kunder, säger Dimitris Panagio, VD för Seavus i Stockholm.

Med över 140 miljoner kumulativa nedladdningar av Elastics produkter och en växande användarbas i Norden, kommer det nya partnerskapet ytterligare öka användningen av Elastics mjukvara på den nordiska marknaden.

Vi är mycket nöjda över vårt nya samarbete med Seavus. Partnerskapet innebär en ökad tillväxt för nå ut med våra produkter kring öppen källkod (Elastic Stack , X-Pack (commercial features) och Elastic Cloud (hosted offering) på den Nordiska marknaden. Vi är glada över att Seavus kommer distribuera våra produkter och ytterligare öka värdet av våra prenumerationer för att möjliggöra kundernas affärskritiska sökningar, loggningar och analyser, säger Morten Schlosser, NEMEA Head of Alliances på Elastic.

Kontaktuppgifter för mer information

VD Seavus Stockholm, Dimitris Panagio, telefon: 073-380 00 43
E-post: dimitris.panagio@seavus.com

Försäljningschef Elastic, Norden och Baltikum
Edward Wasilchin, telefon: 0708- 10 58 78, E-post: ed@elastic.co

Om Seavus

Seavus är ett mjukvaruutvecklings- och konsultföretag som har en lång meritlista när det gäller att tillhandahålla framgångsrika affärslösningar. Företaget har över 850 anställda över hela världen och erbjuder en mängd olika produkter och tjänster och täcker framgångsrikt den europeiska och amerikanska marknaden från flera kontor runt om i världen. Seavus i Stockholm har ca 50 medarbetare med inriktning på IT- och management. Läs mer på www.seavus.se

Om Elastic

Elastic bygger mjukvara för att tillgängliggöra data i realtid och i stor skala för sök, loggar, säkerhet och analys. Företaget grundades 2012 och har utvecklat de öppna plattformarna Elastic Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats och Logstash), X-Pack (kommersiella funktioner) samt Elastic Cloud (ett SaaS-erbjudande). Hittills har det skett mer än 140 miljoner kumulativa nedladdningar. Elastic finansieras av Benchmark Capital, Index Ventures och NEA med över 100 miljoner dollar och har över 500 anställda i 30 länder. Läs mer på elastic.co