image

Seavus anordnad hybridevent med fokus på de teknologiska framstegen inom bank och fintech

Seavus, den internationella mjukvaruutvecklaren och konsultföretaget, anordnar ett hybridevent med fokus på trenderna och utmaningarna inom bank- och fintech-branschen

Där kommer de att tala om ämnet “Att hålla jämna steg med dynamiken hos de teknologiska framstegen inom fintech och bankverksamhet – trender och utmaningar”, som hålls den 3 december klockan 11.00.

Årets upplaga av vårt event Nordic Banking kommer att hållas i Stockholms digitala innovationshus – Epicenter, och eventet kommer dessutom att vara tillgängligt online. Joakim Carlsson, försäljningschef på Seavus i Skandinavien, kommer att vara värd för eventet. Han betonar att eventets hybridmodell möjliggör för många intresserade att delta personligen eller via internet. De som kommer till Epicenter får dock möjligheten att prata med ledande branschikoner och dela sina idéer.

Tatjana Boshevska, chef för Seavus bankdivision, förklarar att Seavus regelbundet anordnar denna typ av event för att introducera vår kundbas och andra företag till våra senaste teknologiska framsteg och lösningar, med inriktning på bankbranschen och fintech-företag. ”I år lämnar vi över scenen till våra kunder och partner, så att de kan berätta om sina framgångssagor och senaste framsteg inom förbättring av utvecklingsprocesser, att erbjuda nya produkter till kunder eller att få ut toppmoderna, molnbaserade tjänster på marknaden, eftersom vi opretentiöst anser att vi åtminstone varit en liten bidragande faktor till deras framgång”, sade Tatjana.

Eftersom detta är ett hybridevent med några riktigt framstående namn från era partner och kunder, vill Joakim Carlsson berätta lite mer om vad publiken kan vänta sig:

Publiken kan vänta sig att höra från våra kunder och partner från Marginalen Bank, Zebware, Boost AI och Eurugiro. De ska tala om trender och utmaningar, såväl som hur vi tillsammans bygger en framtid för finansbranschen.

Indranil Sinha, QA-chef på Marginalen Bank, kommer att tala om lösningar för testautomatisering och test-autobahn – två syskon som fötts på Marginalen Bank. Mats Larsson och Sofie Gulbrandsen från Boost.ai kommer att presentera och prata om hur man optimerar och förbättrar kunders upplevelse med konversations-AI och ge en demonstration från bankbranschen. Marie Johansson, vd på Zebware, kommer att tala om innovation som möjliggör högpresterande hybrid-molnlösningar med utmärkt dataskydd. Hon ska även presentera ZebWare Client, som är en innovativ, mjukvarubaserad minnesbro för molndata som serverar molndata i minneshastighet till applikationer.

Vi tog tillfället i akt att be Tatjana Boshevska förklara för oss hur Seavus stödjer sina kunder från bank- och fintech-världen, samt vilka IT-tjänster och lösningar som Seavus erbjuder.

Den radikala förvandling som skett under de senaste 5+ åren, och som i dagsläget pågår i bankvärlden, har varit en positiv kraft för den snabba utvecklingen av nya digitala tjänster.

Vår specialiserade division för utveckling av mjukvarusystem och plattformar för bank- och fintech-företag hjälper kunder att snabbare, och med högre kvalitet, leverera nya tjänster till marknaden och få en konkurrensmässig fördel.

Vi har en betydande talangpool, kunniga och erfarna team, som med ett innovativt tillvägagångssätt och skyhög kvalitetsnivå hjälper banker att anamma den nya, digitala eran genom att utveckla nya, moderna lösningar som omformar deras digitala tjänster, automatiserar affärsprocesser, förbättrar kundupplevelsen och enkelt integreras med fintech-lösningar, betalningsbehandlare, gateways och kortbehandlare. Detta samtidigt som de följer alla policyer och föreskrifter för datasäkerhet för att efterleva PIC och GDPR.

Med Seavus erfarenhet i Norden i åtanke svarar Carlsson, i egenskap av försäljningschef i Skandinavien, på frågan hur fintech-branschens tillstånd i Sverige ser ut och var han tror att Sverige står när det kommer till den digitala omvandlingsprocessen i bankbranschen.

Fintech-branschen i Sverige är full av liv, med en enorm pool av innovativa tjänster och produkter för kunderna. Den uppvisar dessutom inte bara förträfflig tillväxt i Sverige och Norden, utan erövrar även Europa- och USA-marknaderna. De svenska uppstartsbolagen inom fintech är faktiskt ledande i världen när det kommer till innovation.

Sverige har som land målet att bli bäst i världen när det kommer till att dra nytta av möjligheterna som digitaliseringen skapar. Under 2017 bildades Statens digitaliseringsråd för att främja implementeringen av statens digitaliseringsstrategi. Med detta som uppbackningen främjas nu uppkomsten av neobanker/digitala banker, med enbart helt digitala tjänster och produkter för sina kunder. Traditionella banker anammar också den digitala trenden och utvecklar nya produkter och tjänster för att kunna inbädda digital bankverksamhet i kundernas användningsvärld, från var som helst och från vilken enhet som helst.

Om du är intresserad av att se toppmoderna bank- och fintech-demonstrationer, få råd från experter och upprätta kontakt med personer som kan hjälpa dig att ta din organisation till nästa nivå, då ska du registrera dig för detta event, vare sig du kan delta personligen eller online!