image

Seavus belönas med EMEA Elite Partner-status av Cherwell

Cherwell Software – en global ledare inom drifttjänstlösningar – har meddelat att de utnämnt Seavus till Elite Partner i EMEA.

Seavus – som har högkvarter i Sverige – är ett mjukvaruutvecklings- och konsultföretag med fler än 800 anställda som betjänar 4 000+ globala kunder.

Som en Cherwell Elite Reseller Partner har Seavus försäljningsteam fått tillgång till Cherwells försäljningsriktande och underlättande resurser, teknisk vägledning samt produktrabatter för att stödja kundernas ständigt föränderliga behov. Detta hjälper till att ytterligare förbättra expansionen av Cherwells avtryck med kunder i hela EMEA-regionen.

Cherwells fortsatta samarbete är Seavus nyckelpunkt i sin strategi för kanalexpansion i hela EMEA-regionen, med hänsyn till att företag i allt högre utsträckning vänder sig till IT-drifttjänster som grunden för digitala förändringsstrategier.

"Vi är stolta över att vara Cherwells Elite Partner. Våra kunder får fullt stöd för att använda och integrera Cherwell-lösningarna med sina existerande IT-system, och automatiserar därmed sina arbetsflöden på ett effektivare sätt. Detta hjälper till att förbättra upplevelsen för deras personal och kunder. Det marknadsförings- och försäljningsarbete vi ägnar oss åt tillsammans med Cherwell är menat att presentera dem som den toppmoderna drifttjänstlösningen för företagskunder, som ger organisationer möjligheten att förbättra sina tjänstupplevelser samt automatisera arbetsflöden och processer genom att använda data som sträcker sig över sammanhang och företagsavdelningar," sade Ruzhica Kalakashliev – avdelningschef på Seavus, Drifttjänster.

Efter ett 2-årigt samarbete med Cherwell Software har Seavus lyckats leverera en fullständig uppsättning av tjänster, inklusive en fullt implementerad livscykel tillsammans med: installationer, anpassad utveckling, processdesign, drift 8x5, underhåll, uppgraderingar, arbete offsite/onsite, administration, integreringar, support 24/7, återförsäljning av licenser med underhåll, utbildningstjänster etc. Cherwell-plattformen ger tillgång till en kraftfull integrerad plattform som kan anpassas efter varje företags behov i takt med att de utvecklas.

Efter att ha jobbat med kunder från olika industrier insåg vi att de mest brådskande företagskraven kan tacklas med Cherwells ITSM-mjukvara. Med våra certifierade Cherwell-experter, enkel konfiguration och flexibla distributionsalternativ kommer din organisation snabbt att anpassa sig till nya affärskrav och få ut det mesta av Cherwells lösningar.

Om Cherwell Software

Cherwell ger organisationer möjligheten att förvandla sitt företag genom snabbt antagande och effektiv hantering av digitala tjänster. Cherwells anpassningsbara plattform har låtit tusentals organisationer modernisera sin företagsdrift med anpassningsbara drifttjänster, automatisering och rapportering över hela företaget.

För mer information om Cherwells lösningar, besök: https://seavus.se/solutions/cherwell-saas