image

Seavus Belönas Med Invigning På EP 51-Rankingen Från Det Prestigefulla MSP 501-Programmet

Den Första Listan Någonsin Över European Partners 51 Identifierar EMEA’s Mest Framåtblickande MSPs

2 DECEMBER 2019: Seavus har blivit utnämnd som en av EMEA’S bäst skötta tjänsteleverantörer under invigningen av Channel Futures European Partners 51 (EP 51)-rankingen.

Rankingen är en del av det årliga MSP 501-initiativet från Channel Futures. Varje år så arrangerar MSP’s runt om i hela världen en utförlig undersökning och ansökan för att rapportera sina produktutbud, tillväxtökningar, årlig och återkommande omsättning, prissättningar, omsättningsmix, med mera. MSPs rankas sedan enligt en unik metodik som väger in försäljningssiffror enligt hur väl ansökarens företagsstrategi förutspår trender i det snabbt utvecklande ekosystemet.

I år, i samband med Informa Tech’s första EMEA-event, Channel Evolution Europe, så har 51 Europeiska MSPs blivit utvalda att representera det första 501 programmet som enbart är dedikerat till EMEA-partners.

Channel Futures är nöjda med att utnämna Seavus till 2019 EP 51.

"Vi är hedrade över den andraplats vi har fått på den första listan någonsin av European Partners 51. Denna belöning är ett enormt erkännande för Seavus som en Managed Service Provider, speciellt eftersom att den ger erkännande för allt de hårda arbete och engagemang som våra ingenjörer har lagt ner under de senaste åren. Att den sedan innefaller under samma år som vi firar 20-års jubileum gör att den blir ännu mer speciell för oss." sa Ruzhica Kalkashliev, Managed Services Division Manager, Seavus Group. "Det är inte möjligt att vara stoltare än vad vi är över vad vi har åstadkommit idag, när man ser till den breda rad av tjänster som vi erbjuder till våra kunder."

EP 51-vinnare kommer att hedras vid en speciell tillställning hos Channel Evolution Europe, 2-3 December 2019 vid Park Plaza Victoria hotel i London.

“Vi är exalterade över att ge erkännande till våra Europeiska partners. EP 51, en del av det årliga Channel Futures MSP 501-programmet, representerar Informa Tech’s engagemang för förträfflighet, innovation, samt de framåttänkande stategier som är tydliga på EMEA-marknaden,” säger Kris Blackmon, Content Director hos Channel Partners och Channel Futures, samt ledningen av MSP 501 programmet. “I samband med invigningen av Channel Evolution Europe-eventet, så kommer EP 51-programmet att fungera som grunden av förlängningen av vårt material inpå den Europeiska teatern genom våra tillställningar, prisutdelningar och redaktioner. Vi gratulerar dessa utmärkta Europeiska MSPs, samt ser fram emot att bygga en tät gemenskap av partners I EMEA-regionen.”

Utöver att bestämma dessa rankningar, så driver MSP 501-undersökningen skapandet av en årlig grundlig studie av företag och teknologiska trender i IT-kanalen. Hela MSP 501-Rapporten påtrycker svar från ansökare, intervjuer med industriexperter, samt historisk data för att ge en fyllig bild av möjligheten av funktionstjänster. Channel Partners och Channel Futures är glada över att kunna annonsera den första EMEA-specifika rapporten baserad på data som är insamlad från dess European MSP 501-vinnare, som även kommer att släppas på Channel Evolution Europe.

Hela 2019 MSP 501 listan finns tillgänglig hos Channel Futures.

Bakgrund

2019 MSP 501-listan är baserad på data som är insamlad av Channel Futures och dess systersida, Channel Partners. Datan samlades in online, mellan 1 mars till 31 maj 2019. MSP 501-listan ger erkännande till leverantörer av funktionstjänster, baserat på statistik som t.ex. omsättning, tillväxt, samt andra faktorer.

Utöver MSP 501 så hedrar Informa Tech partners med dess belöningsprogram Channel Partners Excellence in Digital Services. Programmet startades 2019 och ger erkännande till partners som levererar utmärkta affärsresultat för dess klienter.

 

Om Seavus

Seavus® är ett mjukvaruutvecklings- och konsultföretag som har en lång meritlista när det gäller att tillhandahålla framgångsrika företagstäckande affärslösningar. Företaget har över 900 anställda över hela världen och erbjuder en mängd olika produkter och tjänster och täcker framgångsrikt den europeiska och amerikanska marknaden från flera kontor runt om i världen. Deras växande portfölj omfattar BSS/OSS, CRM, CEM, Business Intelligence-lösningar, ALM, embedded programmering, företag-och konsumentprodukter, mobil- och spellösningar och managed services, men även anpassad utveckling, consulting och extra resurser. Seavus portfölj inkluderar över 4.000 kunder, däribland många världsledande telekom- och mobiltelefontillverkare, organisationer i bank- och finansbranschen och myndigheter men även företag inom hemelektronik, teknik, utbildning och hälsa.

 

Om Informa Tech     

Channel Futures, Channel Partners Online, Channel Partners Conference & Expo, Channel Partners Evolution och Channel Evolution Europe är del av Informa Tech, en marknadsledande B2B-informationsleverantör med djup specialisering inom Information och Kommunikations (ICT) Teknologi-sektorn. Vi hjälper till att driva framtiden genom att inspirera den teknologiska gemenskapen att designa, bygga och driva en bättre digital världen genom vår marknadsledande forskning, media, träning och tillställningar. Varje år så välkomnar vi 7,400+ prenumeranter till vår forskning, mer än 3.8 miljoner unika besökare varje månad till vår digitala gemenskap, 18,200+ studenter till vårt träningsprogram, samt 225,000 delegater till våra tillställningar.

 

Media Kontakt
Kris Blackmon,

Content Director, Channel Futures & Channel Partners

Senior Editor, MSP 501 

kris.blackmon@informa.com