image

Seavus expanderar på den europeiska marknaden och öppnar sitt första kontor i Polen

(Skopje, 01.10.2021) – Seavus, ett internationellt mjukvaru- och konsultföretag, har öppnat ett kontor i Warszawa, vilket avsevärt ökar dess nätverk och tillgängligheten hos dess tjänster på den europeiska marknaden.

Warszawa är Seavus första kontor i Polen och dess 16:e allt som allt, och gör Polen till det nionde landet där företaget har affärsinrättningar. Med denna satsning fortsätter Seavus sin expansion i Europa, vilket är en del av en strategi för att fortsätta växa och utvecklas globalt.

“Det nya kontoret kommer att bidra till ökningen av vår expertis och möjliggöra för oss att bättre tjäna våra kunder. Vi har sett fortsatt utveckling av skalan och driften hos vår verksamhet under de senaste par åren, i takt med att vi globalt skalar och utökar vår expertis inom processen för digital omvandling i många industrier. Med det i åtanke beslutade vi att öka vår närvaro i EU, och Warszawakontoret kommer att byggas enligt våra strategiska planer för fortsatt tillväxt”, säger Dejan Petreski, Verksamhetschef för Seavus.

Seavus är ett ledande företag inom mjukvaruutveckling, grundat för att skapa och erbjuda avancerade lösningar som skräddarsys efter företagens och marknadens behov. Sedan starten har det implementerat en strategi med kontinuerlig tillväxt och utveckling inom arbetsområdet, för att på så sätt skapa högkvalitativa IT-lösningar och tjänster som modellerar driften av dagens företag och IT-industrin i allmänhet.