image

Seavus har nu över 1 000 anställda

Den internationella mjukvaruutvecklaren Seavus, som är en del av Aricoma Group, har tillkännagivit en betydande prestation: att det nu har över 1 000 anställda globalt. Seavus är det största företaget i Aricoma och verkar i dag från 17 kontor i tio länder, och täcker därifrån både Europa och USA.

Informationen om den imponerande siffran i företaget levererades av Seavus VD, Kocha Boshku: “Jag är väldigt nöjd över att kunna meddela att Seavus precis har överskridit 1 000 anställda. Jag gratulerar alla på företaget för denna inspirerande prestation,” sade Boshku.

Företagets VD sade att pandemin och de geopolitiska utvecklingarna inte har saktat ner Seavus tillväxt. “Pågående händelser i världen kan inte sakta ner oss på vår resa. Vi är mångfaldiga, inkluderande, unga men erfarna, erkända såväl som fantastiska i själ och sinne. Seavus är den starkaste medlemmen i familjen och leder den internationella expansionen av Aricoma Digital. Alla bör vi vara stolta över var vi är i dag och medvetna om att detta markerar en ny start för oss. Jag vill tacka alla våra fantastiska människor hos Seavus i Makedonien, Serbien, Sverige, Belarus, USA, Bosnien, Moldavien, Turkiet och Polen för deras bidrag och ser fram emot deras fortsatta goda arbete,” sade Boshku.

Under de senaste 23 åren har Seavus utvecklat en stark företagskultur som präglas av mångfald och inkludering, erbjudit anställda lika möjligheter och engagerat sig i deras framsteg och karriärutveckling. Att ha fler än 1 000 anställda är ett bra skäl att fira, men vi kan även nämna fler än 100 befordringar såväl som 4 720 timmars utbildning och coachning av 706 anställda, och det är bara under de senaste tolv månaderna. Hos Seavus är 40 % av de anställda kvinnor, vilket fostrar en företagskultur med jämlikhet mellan könen – ett av företagets starkaste värderingar.