image

SEAVUS NÄRVARAR PÅ EMBEDDED WORLD 2017 I NÜRNBERG

Vid årets Embedded World konferens i Nürnberg – Europas största konferens och utställning för inbyggd teknologi – kommer Seavus att närvara tillsammans med hårdvaruutvecklaren STMicroelectronics (STM).

Mellan 14:e och 16:e mars kommer över 30 000 besökare att ta sig till Embedded World 2017 i Nürnberg för att ta del av de senaste nyheterna och innovationerna inom hårdvara, mjukvara och verktyg kopplade till inbyggda system. Mässans innehåll väljs noggrant ut av en internationell jury och Seavus Group har, tillsammans med en exklusiv skara företag, valts ut att medverka på mässan.

Sedan starten 2003 har Embedded World Conference lockat branschens främsta utvecklare och designers inom inbyggd systemutveckling till att under två dagar utbyta erfarenheter och kunskaper kopplade till affärsutveckling inom inbyggda system. Eventet är Europas största och årets tema – ”Securely Connecting the Embedded World”– speglar trenden som präglar utvecklingen inom branschen för inbyggda system.

Seavus långa och gedigna erfarenhet inom utveckling av inbyggda system kopplade till hårdvaran från tillverkaren STM ligger till grund för att Seavus kunnat skicka en delegation av experter till Nürnberg för presentation av företagets senaste mjukvaruteknik för inbyggda system. På mässgolvet STM32 FAN ZONE kommer Seavus att visa upp de senaste lösningarna för hantering av mikrokontroller från STM:s hårdvaruenheter. Demonstrationsprodukterna från Seavus fokuserar på skräddarsydda enheter ämnade för spel, shopping assistans och rumsövervakningssystem.

Seavus erbjuder journalister på plats praktiska demonstrationer av respektive produkt och mjukvarulösning.

Produkter
· Smarta enheter för Shopping Cart Assistant
· Enhet för rumsövervakningssystem
· Gaming Console framework