image

Seavus rankas bland eliten av Leverantörer av drifttjänster (MSP) på den första NextGen 101-listan

Seavus har utnämnts till en av världens främsta leverantörer av drifttjänster (MSP) på den prestigefyllda nya 2020 Channel Futures NextGen 101-ranking.

NextGen 101, en MSP 501-lista, inkluderar återförsäljare, systemintegrerare, konsulter och andra partners med återkommande intäkter från affärsmodeller som har diversifierats bortom drift- och molntjänster.

NextGen 101 uppmärksammar diversifierade partners med växande MSP-praxis och årliga återkommande intäkter under 20 % av totalintäkterna. Dessa partners erbjuder drifttjänster men är även återförsäljare, systemintegrerare och butiker som utför projektarbete. Dessa diversifierade butiker förtjänar att uppmärksammas i en egen lista för vad de gör, och inte bara grupperade tillsammans med fullfjädrade MSP:er.

Channel Futures är glada över att inkludera Seavus på NextGen 101.

“Vi är hedrade att uppmärksammas i denna nya NextGen 101-lista, vilket bevisar vårt teams ansträngningar med att utöka våra tjänster med nya och avancerade teknologilösningar samtidigt som vi bibehåller vårt företags kärnvärderingar,” sade Ruzhica Kalkashliev, chef på divisionen för drifttjänster, Seavus Group. “Med tanke på de nya utmaningar som företag ställs inför över hela världen är erkännandet som en av de 30 främsta på denna lista ett resultat av våra kontinuerliga ansträngningar med att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet till våra kunder och ständigt sträva efter att bli bättre.”

Channel Partners och Channel Futures vill alltid försäkra att deras partner-communityn uppmärksammas för vad de gör bäst, och skapar därför program som riktar sig till deras behov. NextGen 101 representerar denna ansträngning.

“NextGen 101 är specifikt framtaget för att hylla partners som lägger resurser på att bygga ut sin praxis – detta samtidigt som de upprätthåller integriteten hos sin kärnrörelse,” sade Allison Francis, redaktör och innehållsproducent hos Channel Partners och Channel Futures. ”Kanske blir dessa partners framtidens MSP-giganter; kanske fortsätter de att expandera sina drifttjänstförmågor samtidigt som de lägger resurser på kärnkompetenser; eller kanske blir de en ny typ av hybridpartner som ännu inte syns på vår radar. Det ska bli riktigt roligt att se vad dessa företag ska göra härnäst och det är vårt nöje att hylla dem i deras alldeles egna lista.”

Datan som samlats in av det årliga MSP 501-programmet driver Channel Partners och Channel Futures insikter om marknadsinformation, vilket skapar robusta datauppsättningar och databaserade trendrappporter som stödjer vår redaktionella täckning, evenemangsprogrammering, community samt nätverksstrategier och utbildningserbjudanden. Det agerar stöttepelare till dussintals program och initiativ.

Den kompletta 2020 NextGen 101-listan är tillgänglig hos Channel Futures.

Bakgrund

2020 MSP 501- och NextGen 101-listorna baseras på data som samlats in av Channel Futures och dess systersida Channel Partners. Datan samlades in online från 1 mars till och med 23 november 2020. MSP 501-listan uppmärksammar de främsta leverantörerna av drifttjänster baserat på mätvärden som återkommande intäkter, vinstmarginal och andra faktorer.

Om Informa Tech

Channel Futures, Channel Partners Online, Channel Partners Conference & Expo och Channel Partners Evolution är en del av Informa Tech – en marknadsledande leverantör av B2B-information med fördjupning och specialisering inom sektorn informationsteknik. Vi hjälper till att driva framtiden med hjälp av vår marknadsledande forskning, media, utbildning och evenemangsmärken. Varje år välkomnar vi 7 400+ prenumeranter till vår forskning, fler än 3,8 miljoner unika besökare per månad till våra digitala communityn, 18 200+ studenter till våra utbildningsprogram och 225 000 delegater till våra evenemang.

MEDIAKONTAKT: Allison Francis

Allison Francis Editor,

Channel Futures & Channel Partners

Allison.Francis@informa.com