image

Seavus® tillkännager affärssamarbete med Salesforce

Som ett ledande företag inom mjukvaruutveckling och konsulttjänster i ett brett området är Seavus® stolta att tillkännage affärssamarbetet med det amerikanska, molnbaserade mjukvaruföretaget Salesforce.

Salesforce är världsledande inom Customer Relationship Management (CRM). Företagets molnbaserade paket av företagsapplikationer är fokuserat på kundtjänst, automatisering av marknadsföring, analys och applikationsutveckling, och kräver inte IT-experter för att upprättas eller hanteras – det är bara att logga in och börja ansluta sig till kunder på ett helt nytt sätt.

Företag över hela världen använder Salesforces produkter för att bygga starkare, värdefullare kundrelationer samt få kraftfull effektivitet inom försäljning och marknadsföring.

"Vi är stolta över partnerskapet med en så pass stor global ledare som Salesforce, speciellt eftersom det är det första i regionen. Vi ser fram emot att presentera kunskapen och expertisen i deras bästa intresse."

Vi vill ta tillfället i akt att personligen presentera dig för denna nya chans att börja nyttja kraften hos Salesforce i ditt företag.

Om Salesforce

Salesforce.com, inc. är ett amerikanskt, molnbaserat företag med högkvarter i San Francisco, Kalifornien. Det tillhandahåller tjänster för Customer Relationship Management (CRM) och säljer dessutom ett kompletterande paket med företagsapplikationer som fokuserar på kundtjänst, automatisering av marknadsföring, analys samt applikationsutveckling.

Salesforce.com:s tjänster för Customer Relationship Management (CRM) utgörs av flera breda kategorier: Commerce Cloud, Sales Cloud, Service Cloud, Data Cloud (inklusive Jigsaw), Marketing Cloud, Community Cloud (inklusive Chatter), Analytics Cloud, App Cloud och IoT, med över 100 000 kunder.

För mer information, besök: https://www.salesforce.com/