image

SEMINARIUM OCH AFTERWORK: AFFÄRSUTVECKLA MED DOAI

Hur ska du förbereda dig för att få ut maximal nytta av AI i affärssammanhang? På vårt kvällsseminarium får du erfarenheter, insikter och lärdomar från praktiskt införande. Dessutom får du se en AI som jobbar på riktigt. Detta har du inte råd att missa. Välkommen på kvällsseminarium och Afterwork kring Artificiell intelligens, torsdagen den 1 februari kl. 17:30. Affärsnyttan med artificiell intelligens är ett växande ämne på dagordningen för ledningsgrupper. De stora företagsledarna talar ut i pressen om att AI är ett högst prioriterat område. Få gör faktiskt något. Seavus gör.

Hur ska du förbereda dig för att få ut maximal nytta av AI i affärssammanhang? På vårt kvällsseminarium får du erfarenheter, insikter och lärdomar från praktiskt införande. Dessutom får du se en AI som jobbar på riktigt. Detta har du inte råd att missa. Välkommen på kvällsseminarium och Afterwork kring Artificiell intelligens, torsdagen den 1 februari kl. 17:30. 

Affärsnyttan med artificiell intelligens är ett växande ämne på dagordningen för ledningsgrupper. De stora företagsledarna talar ut i pressen om att AI är ett högst prioriterat område. Få gör faktiskt något. Seavus gör.

DoAI är Seavus koncept för «Explainable AI» – när AI används för verksamhets- och affärsnära ändamål. Helt reviderbart. AI‐lösningen kan tillämpas inom både privat och offentlig sektor och kan användas inom ett flertal olika områden.

Du kommer få ta del av och se vårt DoAI-koncept som ger svar och effektiviserar när du:

  • vill affärsutveckla utan begränsningar genom AI, göra affärer på ett nytt sätt
  • öppna dörren och kamma hem hela hävstången med AI, låt AI göra jobbet
  • söker struktur i ostrukturerade data
  • har repetitiva, tidsödande och hindrande processer runt detta
  • Seminariet kommer att belysa affärsnyttan med DoAI och vad det kan innebära för dig.

Kom på vårt seminarium och få en visning/demo av när vår AI jobbar i realtid. Det här händer nu, inte imorgon!

Målgrupp:
Vi riktar oss framförallt till dig som är beslutsfattare och vill utveckla affären, effektivisera processer, backoffice m.m. med hjälp av DoAI.

Tid och plats:
Torsdagen den 1a februari, Seavus kontor på Blekholmstorget 30, Hus F plan 10.
Registrering från 17:30 då du får något lätt att äta. Seminariet börjar kl. 18 och pågår ca 1 h inkl. frågor. Därefter avslutas kvällen med en Afterwork där vi bjuder på öl/vin/alkoholfritt samt snacks fram till kl. 20.


ANMÄL DIG HÄR (LÄNK)
Varmt välkommen med din anmälan senast tisdagen den 30 januari. Seminariet är kostnadsfritt. Har du frågor är du välkommen att kontakta aktivitet@seavus.com

Föreläsare: