image

Telekomföretags mycket viktiga roll i att revolutionera kundupplevelsen

Anslut dig till oss för att höra om hur telekombranschen revolutionerar kundupplevelsen och hur den påverkar andra branscher

Om detta event

Vi lever i den digitala revolutionens era och dess huvudsakliga drivkraft består av fyra delar: molnet (applikationer), IoT (chipp, enheter, sensorer), analys (AI, big data, maskininlärning) och anslutningsbarhet (fiber, 5G). Digitala tekniker förändrar vårt samhälle i snabb takt och telekommunikationens ekosystem förändras också. Telekomföretag har, tack vare sina nätverk och expertis, en perfekt position att ge support till kunder med olika utmaningar, såsom IoT, 5G, metaversum, VR, datasekretess och annat. Det är ett faktum att telekom spelar en vital roll i att möjliggöra den digitala revolutionen för sina kunder och andra branscher.

Under detta event kommer du få chansen att lyssna på våra experter inom telekomdomänen och våra partner, som ska berätta hur telekombranschen revolutionerar kundupplevelsen, hur den påverkar andra industrier och hur vi tillsammans bygger en framtid för nästa generations telekommunikation.

Vi kommer att diskutera:

• Hur telekombranschen förändras.

• Vad som gör telekomföretag moderna och hållbara: huvudsakliga trender och utmaningar.

• Hur dessa nya tekniker möjliggör för telekomföretag att leverera förbättrad CX för kunder och hur det påverkar andra branscher.

Registrera här.