TECH TRENDS

REMOTIZATION

TJÄNSTELEVERANS GENOM REMOTIZATION

Vi har levererat tjänster genom att arbeta på distans för företag som är verksamma inom olika industrier i över 20 år. Våra handplockade team arbetar outtröttligt med att hjälpa våra kunder att förbli konkurrenskraftiga och övervinna problem som uppstår. Alla detta möjliggörs av våra remotization-tjänster, som hjälper våra kunder att slutföra uppgifter på smartast möjliga sätt – genom att bibehålla effektivitet, säkerhet och kvalitet till ett lägre pris.

Vi underhåller våra remotization-tjänster effektivt, och kommunikationen mellan våra fjärrteam och kunder är på högsta nivå, inte bara i dessa tider av Covid-19, utan varje dag.

BYGG DITT TEAM

  Dedikerat team, handplockat av kunden som endast arbetar åt kunden. Det faktum att du kan bibehålla kontrollen över processen med att utveckla, handplocka experterna med rätt färdigheter, låta dem jobba hand i hand med dina anställda och hålla de viktiga mötena öga mot öga, med låga kostnader och utan problem, öppnar upp ett nytt kapitel av möjligheter.

  Fördelar: bygga expertis, hela rekryteringsprocessen, intervjuerna, träningssessionerna – allt som nya anställda måste genomgå, kan framgångsrikt överträffas med nearshoring. Företag hoppar över denna process och sparar därmed tid, pengar och resurser genom att få ett färdiggjort team.

  Vi kan bygga ditt team på 3-5 dagar.

BYGG DIN IDÉ

  Om du har en budget och behöver en produkt, kan vi göra din idé till verklighet. Dela dina behov med oss så kommer vi leverera ett koncepttest.

  Seavus levererar allt: från lösningsarkitektur, företagsanalys, testning, databasutveckling, UA- och UX-testning samt utveckling, systemintegrering och implementering, eller med andra ord: alla tekniska aspekter plus projekthantering.

  Våra klienter fokuserar på sin kärnverksamhet!

Ta en titt på våra kunders fall

 

VÅRT SÄTT ATT ANVÄNDA REMOTIZATION


 

FÖRBEREDELSEFASEN

15 dagar

 • Förbereda en affärsplan för projektet, resurser, profiler som behövs, teamstorlek och milstolpar för upprampning;
 • Definiera operativa processer och ledning – arbetsprocesser;
 • Krav på infrastruktur samt förberedelse;
 • Skriva under kontrakt.

BYGGFASEN

1 månad

 • Etablera upprampningsprocess;
 • Etablera infrastruktur;
 • Bygga teamet;
 • Utbildningar;

DRIFTFASEN

15 dagar

 • Seavus resurser börjar arbeta. De jobbar tillsammans med klientens experter med vardagliga uppgifter;
 • Seavus leder offshore-teamet av resurser: ledning, koordinering med kunden, utveckling, kvalitetssäkring, underhåll och support, förbättringar och drift;
 • Implementerar definierade och etablerade operativa processer;
 • Rapporterar enligt definierade mallar;
 • Bevakar KPI:er;


 

Contact our team

Want to know how Seavus can solve problems specific to your business?Varje företag har sina toppar och dalar, och vi på Seavus står vid våra partners sida i alla dessa scenarier. Alla genomgår vi detta tillsammans, och det är därför vi strävar efter att bygga långvariga relationer, såsom vår framgångssaga med Navetti från 2008 eller med Tele 2 från 2003. Vid dagens slut handlar allt om ömsesidig förståelse, öppen och rättfram kommunikation och att ha ömsesidiga mål med sin partner. Jag säger ”partner”, för vi ser våra kunder som partners, och deras framgång är även vår framgång.

.

LÄS MER

VÅRA REMOTIZATION TJÄNSTER